Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Serviciul rdt-contabilitate este proprietatea exclusivă a companiei RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL și este oferit numai persoanelor sau firmelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse mai jos. Folosirea serviciului rdt-contabilitate presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor. Termenii și conditiile acestui serviciu pot fi schimbate în orice moment de catre RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va putea accesa în orice moment termenii și conditiile pentru utilizarea serviciului în scopul consultarii lor în permanență. Dacă utilizatorul nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea și accesarea serviciului rdt-contabilitate.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Portalul www.rdt-contabilitate.ro oferă utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, informatii, sfaturi si stiri in domeniul serviciilor contabile. Toate serviciile oferite de RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL sunt subiectul prezentului acord de utilizare. Pentru utilizarea acestui serviciu din portal trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele legate de aceste servicii. RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate din orice motiv. De asemenea, RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor puse la dispozitia noastra de catre terti. Ca utilizator, veti folosi informatiile furnizate de RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL, acceptati ca nu veti da in judecata compania sau inainta plangeri impotriva noastra.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale, corecte si actuale despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite catre RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL prin portalul rdt-contabilitate.ro. Compania RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL. nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile transmise pe Internet de utilizatorii portalului.

RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

LIMITARI TEHNICE ALE SERVICIULUI RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL

RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei. De asemenea, RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, indiferent de perioada de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestei activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

DESPRE GARANTII

RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciului RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL. RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciului RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

REGULI DE UTILIZARE

RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru serviciul sau.

INCHEIEREA ACORDULUI

RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, RDT EXPERT CONT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciului sau catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.