Servicii

Oferim o gamă largă de servicii de calitate bazate pe know-how-ul nostru acumulat în peste 17 ani de experientă. Automatizarea și crearea fluxurilor de lucru eficiente, bazate pe nevoile clientului, sunt printre principalele noastre atuuri.

Serviciile Noastre

Contabilitate si salarizare

Serviciile noastre de contabilitate și salarizare se adresează atât persoanelor juridice (contabilitate în partidă dublă), cât și persoanelor fizice autorizate, ce desfășoară diverse activități și profesii, precum avocați, notari, medici etc. (contabilitate în partidă simplă).

Consultanta Financiara si Fiscala

Colegii noștri specialiști în domeniul fiscal, vă vor furniza toate informațiile necesare privind obligațiile legale față de stat, cu privire la impozite, taxe, contribuții, astfel încât să le puteți înțelege pe deplin și să le puteți gestiona în mod corespunzător fără probleme.

Analiza Performantelor Financiare

Vă oferim soluții eficiente pentru afacerile dumneavoastră, astfel încât să puteți obține o creștere sigură a profitului în cel mai scurt interval de timp posibil și să evitați pe cât posibil riscurile economice, financiare și chiar de faliment.