Despre noi

Ne focusăm să asigurăm o “traducere” a informațiilor financiar-contabile, prin intermediul instrumentelor de raportare automatizate create de noi și personalizate în funcție de nevoile și de specificul fiecărei companii în parte.

Misiunea Noastra

Principiul nostru este acela de a proteja integritatea serviciilor profesionale pe care le oferim şi să ne menţinem obiectivitatea în raţionamentul profesional.
Misiunea noastră este de a respecta caracteristicile de bază ale profesiei contabile prin satisfacerea nevoilor clienților, asumarea responsabilității de a acționa în interesul public și respectarea principiilor etice, deontologice și a cadrului legislativ.
În permanență ne alocăm timpul necesar dezvoltării continue, prin participarea la cursuri de pregatire profesională și legislativă, respectarea principiilor fundamentale ale profesiei contabile și acordarea atenției necesare fiecărei tranzacții și fiecarui client.
În acest fel putem dezvolta opinii și propuneri fundamentate, fără rețineri, bazate bineînteles pe respectarea integrală a dispozițiilor legale și a regulilor prestabilite de organismele profesionale din care ne bucuram continuu ca facem parte.

Cum Am Inceput

RDT Contabilitate a fost înființată în august 2005 de către o echipă de economişti profesionişti şi experţi contabili, din dorința de a oferi servicii de calitate în domeniul financiar – contabil. Înca de la început, ne-au plăcut relațiile profesionale drepte și oneste, lipsite de conflicte de interese sau influențe nedorite și ne-a placut să respectam confidențialitatea informațiilor dobândite în urma legăturilor profesionale, fără divulgarea acestora către terțe persoane.

Întodeauna executăm cu grijă și abilitate instrucțiunile primite de la clienți, respectând integritatea și obiectivitatea profesiei, conformându-ne legislației relevante și normelor profesionale și tehnice. Ne impunem în permanență sa fim imparțiali și să evităm situațiile de incompatibilitate care pot apărea în relatiile profesionale, ținând cont de faptul că ne desfășurăm activitatea în diferite domenii.

Cui ne adresam

Serviciile noastre de contabilitate, consultantă financiară și de analiză a performanțelor financiare, se adresează în principal întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-urilor) indiferent de forma de organizare, persoanelor fizice autorizate, cabinetelor de avocatură, birourilor notariale precum şi societăţilor mari ce trec prin perioade aglomerate şi au nevoie de servicii de calitate, fără a se mai complica cu contracte de munca pe termen scurt.

Evidența contabila poate fi ținută atât în partidă simplă cât și în partidă dublă, în conformitate atât cu reglementarile romanești cât și cu standardele internaționale de raportare (IAS, IFRS).

Cui ne adresam

C.E.C.C.A.R. – Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România

C.C.F. – Camera Consultanţilor Fiscali din România

Ce cuprind serviciile oferite de noi

Serviciile de contabilitate oferite de noi, vin în sprjinul entităților prin oferirea de soluții adaptate în permanență nevoilor curente și viitoare, acestea cuprinzând: organizarea, conducerea și supravegherea contabilității atât la sediul nostru cât și la sediul dumneavoastră, elaborarea, examinarea și prezentarea situațiilor financiare anuale și semstriale, management financiar – contabil, consultanță financiară și fiscală, servicii de studii și consultanță pentru crearea întreprinderilor și servicii de analiza economico – financiară a performanțelor societăților.